top button for BEAST LOVER

hehe,seronok hari nie coz pqah dpt tunaikan janji nak buatkan freebies tuk korang btw top button nie pqah buat special utk korang, especially yg mmg BEAST FAN... hihi.. pqah buat tak cantik pun mcm org lain buat =(
utk korang yg tak buat lagi top button tu boleh buat ikut tutorial nie >jquery scroll to top  

http://2.bp.blogspot.com/-VjId0yB6nnQ/ToXpl-420pI/AAAAAAAAAUg/9laYFFEzrWI/s1600/top+.png

http://4.bp.blogspot.com/-CXnM09bCt1w/ToXpmSDbRtI/AAAAAAAAAUk/GrttymCZmnI/s1600/top+b2st.png

http://4.bp.blogspot.com/-ObHYzgfHJLU/ToXpoXs2emI/AAAAAAAAAUw/6brRI1dhWGE/s1600/top+dongwoonie.png

http://4.bp.blogspot.com/-II79rlIjdOE/ToXpo3ba6YI/AAAAAAAAAU0/24uKb-gcX3c/s1600/top+donjoon.png

http://3.bp.blogspot.com/-IVQ3lAbOujc/ToXppZWfioI/AAAAAAAAAU4/pWIavr38Ukc/s1600/top+korean.png

http://3.bp.blogspot.com/--j3qA4tx-3U/ToXppxkWESI/AAAAAAAAAU8/SmauTapZ5Sw/s1600/top+yoseob.png
p/s: sape org pertama yg comment pqah nk bgi dia header b2st free nie header dia tpi pqah letak tnda dlu takut org yg tak berkenaan amik header tu =P
maaf ye, header nie jdi hodoh pas letak tnda warna merah tu =P
org yg pertama comment boleh inbox pqah dkt fb, maseh =D

5 comments:

kim heeruul said...

yg girl's generation punya ada tak.?

scha saranghaeyo said...

insyaallah nnt sye watkan, btw sye x minat girls generation =P..hihi

Maizun Muhaiedin said...

nak nak :)

ainy said...

saya ambim satu yer..
yoseob

♥ Lia Abdillah ♥ said...

Doojoon enchem ! Hew hew~