background kotak2

lama sgt pqah tak on9, blog pun dah nampak berhabuk..huhuhu sebok sgt nk buat prsiapan ari raya, sory ek pqah tak duet raya nk bgi kasi korang =P, tpi pqah ade freebies nk kasi dkt korang, sape nk sila tepok tgn kuat2 =P... background nie pqah edit sendiri guna adobe photoshop, kalo korang nk korang amek je la

http://4.bp.blogspot.com/-r8Qd08v9Ewg/TmJzKhQnTXI/AAAAAAAAANA/u1sn_-_PxrA/s320/biru+terquoise.png

http://4.bp.blogspot.com/-om3bLbT6bW8/TmJzLIijF9I/AAAAAAAAANE/WBw1HIzx7bA/s320/green.png
http://1.bp.blogspot.com/-aTZGhdaaTdA/TmJzPHIuYRI/AAAAAAAAANI/o_rUpMDbJsM/s320/blue.png
http://4.bp.blogspot.com/-U1rP53S8CqQ/TmJzTsfWu3I/AAAAAAAAANM/t0XQvY9Q86g/s320/pink.png
http://3.bp.blogspot.com/-6bYJQM65XPQ/TmJzUVFv9SI/AAAAAAAAANQ/OQZKP6fLGMg/s320/purple.png
sikit je yg pqah boleh buat, harap korang suke..hehehe
sape nk copy suma bckground nie sila credit ye =P


No comments: