5 benda yg buat pqah benci dkt fb

b2st gif Pictures, Images and Photos

malas nak bukak fb sebab ada benda2 nie

1= tak suka org yg update status mcm nie "knape dye dah x syg aku lgi...huhu"<< pqah paling menyampah kalo ada org update or yg seangkatan dgnnya, kononnye nk menunjuk yg dia tu bergaduh  dgn pakwe/makwe

2= yg paling popular dkt fb sekarang org yg update guna shortform mcm nie " bEzz kE ader aHdek,abang n kakakk anGkatt nEyH? tInginn gAk nak aSe .. uups!! pKwE agKat adEr juge kerr?? ....~~~"<< mak aii tergeliat lidah kome nak membacanya... pqah tak kesah kalau dkt luar pun dia ckp mcm nie tpi dkt luar cakap macam biasa je.... \p/s.. sory chiexa, aku amek status ko=P/

3=sape yg letak DP dia sampai nak tunjuk lurah dendam dia tu, ingat cantik sgt ke haa~~

4= org yg hantar IM chat pastu tanya soalan mcm org bodoh seperti "uiitt watpe tu" << tak ke bengong tanya soalan mcm nie dh tau org tgh on9 masih tnya lgi =_="

5=org yg suka tag gambar dia dkt org lain<< hello mesti org jenis nie jenis yg suka perasan ek, mesti ko nk org komen ngn like gambar ko tu kan....hikhihkih

1st time buat entry yg agak pedas nie.....hahaha  

2 comments:

Rasyidah Rashid said...

betol..skong awk punya entry:D

scha saranghaeyo said...

@Rasyidah Rashid haha btolkan kekadang tu mnyampah gak nk bace