bloggie baru

Tumblr_lqwkrav3nc1qi2xwpo1_500_large



huhuhu T_T pqah terpaksa pdm blog nie...huhuhu\liar/ hehehe sebenarnya pqah xkannnn pdm blog niee\syg ooo nk pdm blog nie dah arr bru renovate/ lawa x pqah buat gabungan warna yg lain drpd yg lain merah+hitam, sebelum nie pqah cadang nk buat warna biru sempena warna baju raya pqah, negehehe tpi bila pikir balik baek buat warna merah coz xde blog lagi buat warna tu\btol ke??/  walaupun warna merah nmpak grang tpi pqah tgk oke je kan... kalau korang nk tau blog kakak2 pqah suma pqah yg renovatekan\ada jugk dorang renovate sndiri sbb dorg nie cerewet sikit >.</ kalo korang nk tgk boleh tkn sini..sini dan nie pulak blog kedua pqah scha kpop candid picture dulu blog nie pqah buat sebab nk update tutorial tapi rasa susah pulak nk buat tuto almaklum la blog tu kan xde follower lgi.. oke tata pqah nk blah dlu, assalammualaikum~~~


p/s: encode blog pqah nie pqah amek drpd blog kemetot comel dgn chocolettha tpi pqah ubah dgn creativiti pqah sendiri....btw cntik x kotak blockquote pqah niee ngehehe, sekian makaseh=P


with love
syafiqah yunus

2 comments:

owgdye_1991 said...

okey laR NIEYH DEAR.. SIMPLE BUT NICE RIGHT ? :)

scha saranghaeyo said...

hehehe, tenkiu