wordless

ape perasan korang kalo boyfriend korang mintak putus sebab 
nak couple dengan orang lain, and then bila dia putus dgn that girl dia ajak korang 
couple balik. adakah korang akan terima dia balik atau buat derk je..haha
sebelum nie pqah ada tanya kakak pqah tentang nie, dan nie jawapan kakak pqah
-"kalo lelaki tu dah berubah, why not kita tak terima dia sebab semua orang tak terlepas 
daripada buat kesalahan"
bagi pqah pendapat kakak pqah tu agak logik, tapi still tak boleh terima
sebab ia menunjukkan kita nie desperate sgt nk dekat dia\ohplease/
BYE~~~
entry nie tiada kaitan antara yang hidup ataupun yang sudah meninggal dunia...hihihi =P

2 comments:

nurul suhada yunus said...

tgk keadaan la nk terima ke dak...jgn sampai pisang brbuah 2x dh la

scha saranghaeyo said...

@nurul suhada yunus ohho, pisang kebnykannyer berbuah byk kali angah oiii xD