please la jangan bohong~

Tumblr_ln9rzvxxvu1ql3c3uo1_500_large
Assalammualaikum

aiyoo, pqah cukup tak suka la dengan blogger sekarang yang suka suki je nak tipu
orang dengan menggunakan spoiler button

spoil mood betol >.<"
pqah rasa adik hanan pun ada pun ada post benda yg sama.
sekarang nie memang trend kot, blogger guna spoiler button nie untuk dptkan
earning, ye la kalau korang tak guna spoiler nie orang tau yang tau url bende tu ape
contohnya mcam nie
nie cara mudah untuk mengelakkan org tekan link yg di diletakkan churp-churp or heartbeat
tpi kalau guna spoiler button jgn harap org nak tau link bende tu,
kekadang tu ada blog yang letak spoiler button nie pastu letak link churp-churp dengan banyak sekali
">.<"  dan menyebabkan laptop pqah jadi blank and then pqah terpaksa restart blek laptop. huhuhu
korang yg buat mcm tu, jgn harap pqah nak dtg blog korang  lgi skali..huhu
k. bye...Assalammualaikum
entry nie bukan nk ajar bersifat kedekut tpi nak ajar korang jgn gunakan spoiler button nie utk  MENIPU

2 comments:

Nurin Asyada said...

Btol tuh.. diorang suke sgt ltak link Churp2 diorang kat spoiler button tuh.. sabor jelah :)

Ana Popoppop said...

kankankan ? kengkadang geram jugakk .. kalau nak tahu ape link dia , tekan F12 .. pastu halakan cursor kat link tuhh.. nanti dia bagi tahu samada link tuhh churp churp atau bukan ..
btw , follow kita tau !!
:D