blogger hipokrit

Tumblr_lh79pvmadb1qg7067o1_500_large
Assalammualaikum
AMARAN: jangan baca kalau korang tergolong dalam kalangan manusia hipokrit
 HIPOKRIT...
perlu ke nak jadi hipokrit nie.. kekadang pqah menyampah dengan blogger 
yang tulis dekat blog diorang DON'T EVER YOU STEAL MY STUFF, COPYCAT YOU GET LOST.. bajet terror bi
don't steal my stuff konon padahal ko tu yang steal barang orang, ko tak tahu malu ke
tulis camtu...... lagi satu blogger yang meraban bila orang copy something dekat blog dia 
macam tutorial, pastu bukak page resource blog dia ke or whatever la.
pqah rasa korang tak perlu la nak mengamuk lebih-lebih bila orang copy tutorial
korang tanpa mengreditkan ia sebab korang pun copy gakkan... kalo nak diikutkan logik akal layak
ke korang yang umur tak sampai setahun jagung tu mampu nak create code html sndiri. pqah tak
nafikan ada yang mampu buat tapi, korang tengok la berapa ramai blogger yg buat tutorial
 semua tu takkan la semuanya terror belaka 
dah la sibuk dengan study lagi, tuisyen lagi, homework lagi, mesti korang tak mampukan 
sebelum nie pun pqah marah gak bila orang amek button follow pqah yg pqah create sendiri 
tapi bila pqah pikir balik kenape pqah nak marah, lantak dia la dia nak amek ape-ape pun
sebab hanya ALLAH yang layak menghukum dia sebab mencurikan
dan korang tak perlu la buat post panjang lebar gila sebab nak cite keburukan dia, cite dia curi tu la, curi nie la
and orang yang terpedaya dgn post korang tu pun pegi maki dia kaw-kaw punya maklum la korangkan 
blogger famous amos..kan..kan..kan =D
dah la korang dapat dosa sebab kata dia pastu tangan korang pun 
penat nak type macam-macam..hikhik
kekadang ada blogger yang suka cite alam percintaan dia dkt dalam blog dia\ikut suka dia la dah tu blog dia/
memang la ikut suka dia tapi terdapat blogger lain yang tangan di dada mata keatas, bila komen tulis 
 BOTH OF U SOOOO SWEET LA, MACAM PINANG DIBELAH DUA
tapi bila sampai diblog si pengkomen\betulke/ tu buat post amboi bukan main sedap kutuk 
pastu kata pasangan nie MACAM PINANG DIBELAH TRAILER
bagi pqah blog bukannya tempat untuk meluahkan perasaan yg terpendam tu sama gak macam
facebook. i think you should have one diary =D .. sekian terima kaseh


Assalammualaikum

harap otak korang dapat mencernakan ape yang pqah sampaikan.. ^_^vpeace.... 

2 comments:

nizatul liana said...

suka dengan entry awk.. :)

scha saranghaeyo said...

tengs nizatul, sye bkn nk kutuk sape2 dkt sini tpi sye ckp yg betul je