wawawa!!! saya gile background

assalamualaikum readers and followers
adess!!! apa nk jadi la dgn saya nie tiap-tiap hari nk tukar background baru, saya pun xtau la kenapa saya nie boleh gila dgn background maybe setiap kali saya blogwalking dkt blog orang lain saya akan jeles tgk background dorang yg very awesome T_T.... sekarang background jenis vintage dgn polka dot paling popular gitu.. tpi saya x minat background jenis tu sbb bagi saya dye nmpk mcm pudar =P..hahaha.. kalau dulu mybe saya suka background yg animated punye ala yg jenis bergerak-gerak tu.. tpi bila saya tgk saya sendiri pun pening kepala...haha apetah lagi bila korang tgk kan...haha.. selain tu background nie jugak memainkan peranan yg penting utk orang nk blogwalking dekat blog kita sebab kalau blog kita background dye suram je org tgk pun rase mcm nk tertido cuba kalau background blog korang jenis yg attractive sikit msti orang follow korang punye blog tpi maksud attractive dkt sini  bukannye blog korang mcm opera cina buat consert tu oke!! korang kena la pandai pilih warna yg sesuai dgn citarasa korang sebab citarasa semua orang berbeza bgi saya sedap mata memandang pun dah cukup... oke mau chaw dlu pastu nk g blogwalking

2 comments:

chekgu azam aziz said...

hehe bgoslah tuka2 background, xla orang jemu..hehe

chocolatemylife.blogspot.com said...

@chekgu azam aziz btol tu..hehe