apa!! blog akan dipadamkan

allhamdulilah akhirnya dapat juga saya bukak blog saya nie setelah menukar email dari yahoo kepada gmail, fuhh!! lega rasanya..tdi saya macam kena heart attack sbb terkejut kenapa blog saya x boleh dibuka huhu T_T mcm nk menangis je tadi....pastu godek punya godek akhirnya boleh jugak buka allahamdulillah... saya nie jenis yg careless jugakkan tpi tdi seriously saya rasa nk mengamuk+marah+geram+nak nangis+kecewa sbb takut blog saya xboleh bukak sebab kecuaian saya.. oke stop cite pasal tu.. sekarang cite baru pulak
hari saya ada info nak beritahu kepada korang mungkin ada org yg tahu dan ade jugak org yg x tahu mybe org yg suka blogwalking nie tahu la kot, bahawa blog yg x didaftarkn kepada gmail akan ditutup oleh pihak google contohnya kalau korang daftarkn blog korang dibawah yahoo,hotmail dan sebagainya akan ditutup sbb blog under google so please kalau yg x tiada akaun gmail sila buat ya, tapi mula2 nk buat tu maybe korang akan garu2 kepala dulu sebab nk buat benda tu memang pening, adoyaii..saya pun tgh pening sekarang nie n still godek2 saya punya akaun gmail kalau korang nk belajar bende tu korang boleh belajar dekat sini

MYUNGDAE
WHITEYMOMMY
KUJIE
BLOGGER BUZZ(sumber asal)
BLOG AMANZ

dan untuk pengetahuan korang jugak semua blog nie mengajar cara yg berlainan so pandai2 korang la nk ikut sape punya blog yg paling mudah korang nk faham oke... assalammualaikum n salam 1 malaysia.

2 comments:

sueRAFE said...

waaaaa. takutnya seriusly ke?

chocolatemylife.blogspot.com said...

@sueRAFE yup.. mybe 25 jun nie google akan pdm suma blog yg xguna gmail..