Tutorial memasukkan video youtube dalam entry

assalammualaikum!!, dah lama x wat entry tutorial coz xde idea la, tiba jew kuar idea nie lepas wat entry tentang ahmad dhani,... okelah jom kita mula tutorial kita tuk ari ini, senang je tuto nie suma org leh wat

1.korang pegi kt utube pastu korang tgk la kt bwh dye tu ade perkataan <embed> n than korang tkn je



    
2. pastu bila code tu dh kuar korang copy je la

3. kalau korang nk vdeo tu tuk wat entry juz tekan kt new post n than pegi kt edit html yg ade kt new post  bukan kt design


4. kalau x jadi tnya ek,



1 comment:

azifah yazid said...

kalau nak centerkan utube dalam entry mcm mane?

gtaw kat cbox ek...

www.geeazielove4eva.my