ske dye sesgt2..hohoho

entry kali nie sye nk cite tentang kegilaan sye dkt nazim othman , korang kenal x dye... ensem siot dye...i like...gedixxx la pulak ari nie...heee...kalau nk dibandingkn dye ngn shah jaszle ensem lagi dye....kontroversi pun xde sgt.... nie sye nk tunjuk gmba dye...hehhe

ensemkn dye nie...hohoho, ske tgk dye brlakon cite begitukah cinta tpi xske lar dye berlakon ngn ainul aisyah(i jeles u)....hohoho.. sye dok usha dye nie dri cite awan dania lagi  n than kakak sye pun minat gile kt dye nie, pape pun dye nie sye yg punye...hohohoho(gelak jahat) walaupun dye nie x byk brlakon cite sgt mybe dye nie x fofular  tpi sye sgt5(sgt lima kali ooo) ske dye..luv u nazim 4ever and ever... hahaha.... n pelakun yg sye xske paling ialah shah jaszle mcm lar mke tu ensem sgt..hahaha(sory ek fan shah jaszle) taste dye high gile, kate xmaw awek melayu, last2 amik gak si maria farida tu pastu  
skrg gosip dye ngn neelofa(dewi remaja)  nie bukti dye korang tgok lar sndiri oke la sye maw chaw dlu maapkn sye andai tersilap kata terkasar bahasa(perghh..ayat xleh blah derr) ahaaks..tatata

1 comment:

Si DauN CeRi said...

salam..


walaupon sy xkenal sume laki yg awak sebut, tp sy admit la laki yg dlm gamba tu mmg hot..hehe

singgah dan follow balas.. thanks, n happy blogging!