nobel aii

Assalammualaikum
scha jarang dah jarang hupdated enovel HMBK :P
masa scha byk abiskan dengan baca novel 
mana la tau dpt tingkatkan pengunaan bahasa dlm enovel scha tu, ewah klas kau scha!.. bhaha
hampir seratus jugak duit scha melayang sbb bli novel tapi berbaloi.. haaha taw dek ayah scha kena pelekung kepala.
sblm bli novel jgn main rembat je okayy nanti menyesal you better search dlu dkt internet sblum membelinya untuk mengelakkan pembaziran kerana itu amalan syaiton laknatullah*tazkirah subuh
 nie novel yang scha dah bli tapi tak bace lagi.

before bli nobel nie scha buat review dlu ye dkt blog acik lana and cite ni dijamin Ohsome.

nobel nie superb beb, scha baca separuh dkt blog kak evelyn. mmg beshh.. homai, dup dap dup dap jantungku akibat panahan cinta tengku Adam Kamil...muehaha
sbb nobel nie jugak scha sggup suruh kakak scha pegi popular taiping okayy jauhh dr rumah scha, dkt parit buntaq(pb) mana ada popular T_______T... seb baik scha p try tgk dkt dynamic bookstore pb and Alhamdullilah ada. siap dpt less 15% sila jeles ok..

nobel ni pulak scha bli sebab baca review dr goodreads and dorang bagi 5 star for this nobel.. 
nobel ni pun banyak mengunakan bahasa luar... i loikeeeee.. bhahaha

bila baca novel msti terbayangkan kita heroin..ekeke.. sebab tu scha tak suka sgt novel yang perempuan tu enggak suci lgi.. ewahh.. hhaha... novel yg byk part 18sx malu aii nk bace nasib baik dah cukup umur.. k, tata muahhhhhsss



4 comments:

Anonymous said...

jangan tinggal lame sgt novel awak tu..saya nk baca lg ep seterusnya..harap awak teruskan usaha tu..jgn hangat taik ayam je :-)

Farra DeLee said...

tiga-tiga novel mmg awesome!! lagi2 The wedding breaker! , nak beli tpi ada aje yg menghalang...sakit hati btol! hehe, buat emo pulak kt sini, heheehehe....insyallah, akan tercapai jugak impian nk beli TWB~ suke gila dgn Tengku Adam Kamil...farra baru bace kt blog akak penulis tu, itu yg terover excited nk beli tu..hehe, bila scha nk update 'Hey mr, benci kamu!!' tu?? dah lama farra tunggu~ lagi satu, meh la singgah kt blog farra...farra ade update novel terbaru, tajuk- Dear Alisha...alah, baru sinopsis dn bab 1 aje...rajin2 lah komen ye... ^__^

scha vella said...

@anon: insyaAllah akan ada smbungannya :)

@fara: adk kene rembat nvl tu cepat, btw akak dh bce envl adk. best jugak citer budak skolh. lama akak xbce nvel remaja

Farra DeLee said...

hehe insyallah saya beli, tpi nk beli on9....~ baru starting aje kak! novel saya tu tak gempak mana pun..hehe, hrp sudi baca bab-bab seterusnya~