background comel untuk korang...

assalammualaikum hari pqah nak kongsi dengan korang background cantik yg pqah jumpa kalau korang nak korang boleh ambil ye..=D



































yg nie je pqah boleh bagi nnt kalau ada masa pqah bgi lagi ya!!
korang tau x macam mana nk download background nie?? kalau x tau meh pqah ajar cara dia =D
first korang tekan RIGHT CLICK pastu ada timbul benda dkt tepi dia kan, dekat benda yg timbul tu korang tekan SAVE IMAGE AS lepas korang dh tekan save image as ada timbul benda yg suruh korang pilih nak simpan background nie dekat mana, korang pilih je dekat mana yg korang nak letak pastu korang tekan la SAVE..oke dah siap.. kalau korang x fahamjugak, korang boleh add pqah dekat fb atau komen je dekat bawah nie..